Wij zijn trots op onze klanten! En zij op ons!

Lees hieronder de echte reviews van echte klanten!

Wil je ook een review achterlaten? Klik dan hier.


TOP TRAINER

Rated 5 out of 5
5 juli 2021

Echt top trainingen van een top trainer. Super leuke uurtjes elke keer en heerlijk voldaan gevoel als we geweest zijn! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Maurice en Damian

Zeer positive ervaring

Rated 5 out of 5
12 mei 2021

Ik train al een aantal weken en ben zeer tevreden, de trainer is super goed ,vol met positive energie en stimuleert je goed. , het is een aanrader 👍

Mina

UITSTEKEND 100%

Rated 5 out of 5
16 april 2021

Babak is 10 sterren waard! Hij is uber aandachtig, heeft sterke inlevingsvermogen, is zeer flexibel, is uitermate proactief, geeft altijd ondersteuning zowel fysiek maar zeker ook emotioneel, is altijd positief, staat altijd voor je klaar en is gewoon een professional. Een ervaren ex marine man met echt 100% passie voor sporten en gezondheid met vooral ook een enorm GROTE hart voor zijn klanten. Meer dan 30 jaar heb ik moeite met mijn overgewicht, weinig bewegen en slechte voeding. Maar sinds ik bij Babak train is mijn wereld 180% graden POSITIEF op zijn kop gezet. Ik ben je werkelijk dankbaar!

Alexander

HEEL TEVREDEN

Rated 5 out of 5
7 april 2021

Na verschillende PT’s ben ik er over uit: Nooit meer een ander dan Babak. Zo geinterresseerd en oprecht, en zo professioneel en kundig.
Naast dat ik op een hele fijne manier met Babak aan mijn doel werk haalt Babak ook het beste in me naar boven.
Ik voel me fit en zelfverzekeder. Babak geeft mij het gevoel dat ik het kan!

Nabila Ouass

Aanrader

Rated 5 out of 5
22 maart 2021

Ik kom nu al een tijdje bij Babak en ik zie nu al vooruitgang zowel lichamelijk als mentaal. Naast het fysieke helpt hij ook met het coachen van je mindset. In het begin zat ik helemaal niet lekker in mijn vel, maar door de weken heen heeft hij mij er vooral mentaal doorheen geholpen. Ik voel mij zo veel beter nu ik bij hem train en mijn mindset is zo erg op vooruit gegaan.
Mocht je op zoek zijn naar een trainer die jou naast het fysieke ook mentaal erbij helpt, dan kan ik Babak zeker aanraden!

Wida