Wij zijn trots op onze klanten! En zij op ons!

Lees hieronder de echte reviews van echte klanten!

Wil je ook een review achterlaten? Klik dan hier.


Topper!!

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Mijn zoon van 11 jaar traint nu al een aantal weken bij Babak. Hij is te zwaar voor zijn lengte en wordt daarmee soms (helaas) gepest. Het sporten met een personal trainer doet hem zo goed. Niet alleen qua beweging maar ook mentaal. Babak helpt hem hoe te handelen als hij gepest wordt, Met een hele grote glimlach gaat mijn zoon naar ‘zijn’ trainer. Hij is ondertussen al wat kilootjes kwijt. Hij is een stuk zelfverzekerder en veel vrolijker. Ik ben een supertrotse moeder!
Ik zou iedereen die opzoek is naar een personal trainer aanbevelen om naar Babak te gaan.

Joke de Vroedt-Molier

Een Top Coach!!!!

Rated 5 out of 5
13 januari 2021

Ben ontzettend tevreden met personal training van Babak! In de loop der sportjaren heb ik het een en ander kennis opgedaan van verschillende aanpakken vwb sport, en ik kan met uiterst grote tevredenheid benoemen dat de aanpak van Babak zeer bekwaam en resultaatgericht is.
Daarnaast coacht hij ook je mindset waardoor het sporten alleen maar leuker wordt! Kortom, doelgericht, resultaatgericht, betaalbaar en coaching als bonus er bij. Ik ben meer dan ooit tevreden! Hoop nog lang van zijn expertise gebruik te mogen maken, ik voel mij namelijk beter dan ooit!

Ahlam

Perfect!!!

Rated 5 out of 5
5 januari 2021

Babak is gewoon een perfecte health coach. Ik werk erg veel en hij helpt me perfect balans te vinden tussen mijn werk en mijn gezondheid. Ik presteer hierdoor meer op werk evenals op sportgebied en mentale gezondheid. Voel me gewoon sterker en dat al na 2 maanden met 1 uurtje per week.

Dion Demouge

The best coach!

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Ik vind het super fijn om pt te krijgen van babak hij help mij niet alleen met een strakker lijf maar is ook bezig met het helpen van een goeie mindset en ben hem hier heel dankbaar voor. Hij neemt echt de tijd voor je om jou doelen te bereiken en motiveert je dat alles wat jij wil mogelijk is! Gezegend met z’n coach!

Josje

Ik heb altijd zin om op de woensdag te trainen ondanks ik een special ben train ik soms ook online mee met de zwarte banders zooo gaaf

Rated 5 out of 5
8 november 2020

Wauwwww wat geniet ik van het samen zijn en wat geniet van het trainen ik ben gehandicapt en toch die les die we dan krijgen is geweldig 😍 jullie zijn toppers ik ben blij dat ik bij jullie mag komen trainen en blij dat jullie jullie beste beentje voor zetten om ons te helpen 🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘

Zoë